Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?

U proteklih tjedan dana nestalo 13 osoba, 2 maloljetnika

Foto: nestali.hr
1/11
25.07.2014.
u 11:20

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

U proteklih tjedan dana nestalo je 13 osoba od kojih su dvije maloljetne. Policija još uvijek traga za Jasminom Amićem, Josipom Bumbarom, Marinom Elez, Valentinom Jukićem, Ankicom Mesler Kezele, Ljiljanom Oršošem, Jurajem Pavlovićem, Matom Škrbcem i Martinom Zorkić.

Anica Matić (77)

Anica Matić (77) visoka je 160 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. 

Anica se u četvrtak, 25. srpnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Stenjevačka, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u šarenu haljinu.

Dinko Golem  (79)

Dinko Golem (79) visok je 185 centimetara, ima smeđu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. 

Dinko se u nedjelju, 20. srpnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Braće Domany, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu košulju, tamne hlače i crne cipele.

Jelena Jurković (15)

Jelena Jurković (15) visoka je 160 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu, male zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Ispod nosa ima madež.

Jelena se u subotu, 19. srpnja, udaljila s adrese u Okučanina, Vrbovljani, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u plave hlače i tenisice.

Milan Novaković (61)

Milan Novaković (61) visok je 180 centimetra, ima ravnu sijedu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Milan je u srijedu, 23. srpnja, putovao vlakom, ali nije izašao u mjestu Strizivoda gdje je trebao izaći.  

Anne-Cecile Pinel (23)

Anne-Cecile (23) je visoka 168 centimetara, ima kestenjastu kovčavu kosu, velike zelene oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevom boku ima teteovažu u obliku molekula i na licu ima puno madeža. Ima poteškoća sa sluhom te u oba uha nosi slušni aparat. Anne-Cecile je francuska državljanka i govori francuskim jezikom.

Anne-Cecile se u ponedjeljak, 21. srpnja, udaljila iz kampa u Tržiću Primišljanskom, grad Slunj, odlazeći u šetnju nakon čega joj se gubi trag. U trenutku odlaska bila je odjevena u široke hlače, svijetlu majicu i crne čizme. Ima sa sobom smeđu torbicu.

Admir Salkić (24)

Admir Salkić (24) je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, četvrtasto lice i slabije je tjelesne građe. 

Admir se u srijedu, 23. srpnja udaljio s adrese u Donjem Laduču, Ante Kovačića, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. 

Škurte Spasoli (18)

Škurte Spasoli (18) je visoka 152 centimetra, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Škurte na desnoj strani nosa ima piercing. 

Škurte se u petak, 18. srpnja, udaljila s adrese u Rijeci, Mihačeva Draga, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu kratkih rukava i crne hlače.

Tomasz Michal Tomaszewski (45)

Tomasz Michal Tomaszewski (45) je visok 182 centimetra, ima sijedu kosu, svijetloplasve oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. 

Tomasz Michal  se u srijedu, 23. srpnja, udaljio s područja auto-kampa u Omišu, Četvrt Ribnjak, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u polo majicu narančaste boje, kratke bijele hlače i bio je bos. Tomasz je poljski državljanin.

Nikolina Oršuš (15)

Nikolina Oršuš (15) je visoka 160 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Nikolina se u srijedu, 16. srpnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Nazorova, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crne tajice i ljubičastu majicu.

Ivana Adamović (62)

Ivana Adamović (62) ima prosijedu kosu i srednje je tjelesne građe.  

Ivana se u subotu, 19. srpnja, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, u nepoznato sa svojim suprugom Mirkom osobnim automobilom marke Citroen C3 slavonskobrodskih registracijskih oznaka. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Mirko Adamović (69)

Mirko Adamović (69) ima prosijedu kosu.   

Mirko se u subotu, 19. srpnja, udaljio s adrese u Slavonskom Brodu, u nepoznato sa svojom suprugom Ivanom osobnim automobilom marke Citroen C3 slavonskobrodskih registracijskih oznaka. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Vinko Trstenjak (62)

Vinko Trstenjak (62) je visok 165 centimetara, kestenjastu kosu i čeonu ćelavost, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.  

Vinko je u ponedjeljak, 21. srpnja, u mjestu Mursko Središće, preplivavao rijeku Muri, međutim na do druge obale rijeke nije stigao. Bio je odjeven u sive kupaće gaće.

Ljudevit Žemlić (50)

Ljudevit Žemlić (50) je visok 160 centimetara, ima prosijedu kosu i čeonu ćelavost, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Ljudevit nema zube na gornjoj čeljusti. 

Vinko se u ponedjeljak, 21. srpnja, nije vratio na adresu stanovanja u Donjem Vidovcu. U trenutku odlaska bio je odjeven u zelenu trenirku i plave šlape.

>> U sedam dana nestalo 13 osoba. Devet ih je maloljetno

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Objektivno...
14:25 25.07.2014.

Možda ih pronađe neki Crveni križ? Crveni križ prema svom Zakonu o HCK od svake općine, grada i županije mora dobiti 0,2% od prihoda svih tih proračuna samo da bi pronašli nestale osobe...!? To baš i nije malo novca... A u traženju se Crveni križ zakonski "preklapa" i sa Policijom koja isto traži nestale... Jer ko što piše...nazovite telefon 192 a ne onaj 060 9011 koji služi za oročavanje ("oplodnju") prikupljene financijske pomoći... I obitelji traže nestale... I susjedi... I prijatelji... I privatni detektivi traže nestale... Svi tražimo nestale...Hoće li Lalovac donijeti da se i u Zakonu o policiji ugradi kako sve ove jedinice iz proračuna i Policiji moraju uplaćivati 0,2% ??? Kolko kuna dobijem ako pronađem nekog od ovih nestalih, ha? 0,2% ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije