Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar osobnog i teretnog vozila

U prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali ozlijeđene četiri osobe

Šibenik - prometna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/11
22.07.2016.
u 19:41

U nesreći su sudjelovali osobno i teretno vozilo, a četiri osobe su prevezene u bolnicu.

U prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali, zbog čega je cesta bila zatvorena, sudjelovali su osobno vozilo VW Passat CC stranih registracija te kombi hrvatskih registracija, prenosi Šibenik.In.

Sudar se dogodio oko 17:30 sati, a od 18:30 promet je ponovno normaliziran, javljaju iz Centra 112.

Iz Operativno-komunikacijskog centra šibenske policije, priopćeno je kako se prometna nesreća dogodila na cesti D-8, u Šibeniku, predio Carićevi zavoji. U nesreći su sudjelovali osobno i teretno vozilo, a četiri osobe su prevezene u bolnicu.

Još nije poznato koliko su ozljede ozbiljne. Fotografije pokazuju kako se kombi od siline udarca okrenuo na bok, a automobil je oštećen s prednje i stražnje strane.

>> Nesreća kod Dvora: Vozač i suvozač u životnoj opasnosti

Komentara 1

ZA
zajgorec
21:12 22.07.2016.

to nije kombi nego merđan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije