Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt dječaka

Tragedija u blizini Vukovara: Rukama otkopavao sina ispod traktora

Uroš Marojević traktor
Foto: Branimir Bradarić
1/8
12.05.2014.
u 17:53

Miroslav Marojević (27) posjeo je sina pored sebe u kabinu traktora. Prikolica s balama sijena na nizbrdici je izgurala vozilo

Trebala je to biti samo kratka nedjeljna vožnja traktorom oca i sina na obližnje polje i natrag. Miroslav Marojević (27) krenuo je po rolo bale i povezao traktorom sina Uroša (5), kojega je posjeo pored sebe u kabinu.

Na povratku je na nizbrdici, u poljskom predjelu Vručak, prikolica svom težinom izgurala traktor. Otac je pokušao kontrolirati vozilo, no nije uspio. Traktor se preokrenuo te je prikliještio malog Uroša, koji je na mjestu preminuo. Miroslav Marojević zadobio je lakše ozljede te je prevezen u bolnicu.

"Ovo je strašno"

Obitelj je Marojević iz Negoslavaca, sela nedaleko od Vukovara, bave se poljoprivredom te imaju registriran i OPG. – Ovo je strašno. Još ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo. Uroš se jako volio voziti traktorom pa su tako i u nedjelju otišli zajedno – kratko je rekla Uroševa baka Violeta. Kaže i da je, kada se traktor prevrnuo, Miroslav nazvao starijeg brata da dođe po njih. Rukama je kopao zemlju kako bi sina Uroša izvukao ispod kabine koja ga je prikliještila.

Tragovi tragične nesreće i dalje su vidljivi na mjestu gdje se traktor prevrnuo. Uz razbacane i razbijene dijelove traktora ostala je krvlju natopljena zemlja, Uroševa papučica, ali i rupa u zemlji, dubine 30-ak centimetara koju je otac iskopao da bi sina izvukao. Nažalost, dječaku nije bilo spasa. Obitelj je shrvana bolom i u suzama te nerado govore o svemu što se dogodilo. Majka Snežana od boli gotovo da ne zna za sebe. Navodno ni Miroslav sve do poslijepodneva nije znao da je Uroš preminuo. Tu strašnu vijest doznao je u bolnici.

Zbog tragične smrti petogodišnjeg Uroša Marojevića u Negoslavcima je proglašen dan žalosti. Sutra u 14 sati mališan će biti pokopan na mjesnom groblju. Iz PU navode da prije nesreće Miroslav nije konzumirao alkohol i da je slučaj proslijeđen Državnom odvjetništvu. 

>> Pao s traktora i poginuo, traktor se otkotrljao nizbrdo

Komentara 15

GO
gogs0302
19:25 12.05.2014.

Ne mogu vjerovati da ima takvih odvratnih komentara. Molite boga da vi ne sahranite svoje dijete. Sućut obitelji, a maleni anđeo neka počiva u miru.

Avatar djerkov
djerkov
18:51 12.05.2014.

Svaka je smrt priča za sebe ali pogibija djeteta je tragedija koju ništa ne može umanjiti i ublažit. RIP malenom a obitelji saučešće.

MX
Mister X
10:34 12.05.2014.

Svaki komentar je tu suvišan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije