Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod rijeke

U prevrtanju traktora smrtno stradao 89-godišnjak

traktor,prometna nesreća,policija (1)
Foto: Ilustracija/Filip Brala/PIXSELL
02.08.2014.
u 10:32

Nesreća se dogodila oko 15 sati u šumskom predjelu

U Velom Brgudu nedaleko Rijeke u petak 1. kolovoza, u prevrtanju traktora smrtno je stradao 89-godišnji I. Š. Nesreća se dogodila oko 15 sati u šumskom predjelu. 

Muškarac je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad upravljačem traktora, koji se prevrnuo, a on pao na tlo. Traktor je, prema prvim saznanjima, 89-godišnjaka vukao je nekoliko metara niz uski šumski put.

>> Traktor se prevrnuo i pao na Buzećanina

Komentara 1

AK
akil
13:27 04.08.2014.

Pa mi smo napredna zemlja.Traktor nema ni kabinu ni zaštitu.Deda vozi dok nekog ne pogazi,nema veze dali je sposoban za to ili ne.Nedostatci jedan do drugog ali kod nas to može.,da ali dokle?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije