Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

U prepolovljenom automobilu ozlijeđena trojica mladića

Nesreća
Foto: PU Brodsko-posavska
1/2
23.08.2016.
u 13:29

Od siline udarca vozilo se doslovno prepolovilo, pri čemu se stražnji dio s vozačem i putnicima u nekontroliranom naletu zabio u obiteljsku kuću

Trojica mladića stradala su u stravičnoj prometnoj nesreći kojoj su kumovali alkohol i prebrza vožnja.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 23.40 sati u Vranovcima na županijskoj cesti Slavonski Brod – Vrpolje, a prouzročio ju je 19-godišnjak iz Slavonskog Broda koji je, kao mladi vozač, svojim Fiat Bravom slavonskobrodske registracije upravljao pod utjecajem alkohola (0,26 promila).

Po izlasku iz jednog zavoja, on je zbog brzine koja nije bila prilagođena mokrom kolniku i uvjetima na cesti izgubio nadzor nad upravljačem te u zanošenju sletio preko travnate bankine u odvodni kanal, udarivši u prag betonskog kolnog ulaza.

Od siline udarca vozilo se doslovno prepolovilo, pri čemu se stražnji dio s vozačem i putnicima u nekontroliranom naletu zabio u obiteljsku kuću. U nesreći je teško ozlijeđen 17-godišnji suvozač iz Slavonskog Broda, a sreća u nesreći je što je prošao "samo" s prijelomom potkoljenice i nije životno ugrožen.

Vozač i 20-godišnji putnik koji je sjedio na stražnjem sjedalu zadobili su lakše tjelesne ozljede. Policija će protiv vozača nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

>> U vojarni u Đakovu smrtno stradao 45-godišnji dočasnik

Ključne riječi

Komentara 15

RI
Ringo
13:44 23.08.2016.

Koja sreća u nesreći, ovo je nevjerojatno.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:52 23.08.2016.

Sva trojica mogu slobodno zapaliti lampaš Gospi i dobro se pomoliti Bogu..0,26 promila ( i nije neka količina ispijena) i gas do daske i eto ti vraga.

ON
onle79
13:58 23.08.2016.

Rabljeni iz Italije, ono kad od 2 sastaviš 1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije