Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavila poruku na Facebooku

Majka koja je pobjegla sa sinom ponijela gotovinu. Suprug: Nadamo se najboljem

kolaž majka sin
Foto: Pixsell
1/19
07.07.2015.
u 15:01

Nema još uvijek ni traga Opel Astri u kojoj su se odvezli u noći s nedjelje na ponedjeljak

U potragu za nestalom Ivanom Fogadić i sinom Patrikom uključile su se i lovačke i ribolovne udruge, a područje oko Totovca pretražuje se i uz pomoć motornih zmajeva. 

Pomažu i ronioci Javne vatrogasne postrojbe koji će sonarom pretražiti akumulacijsko jezero između Orehovice i Varaždina. Nema još uvijek ni traga Opel Astri u kojoj su se odvezli u noći s nedjelje na ponedjeljak. S obzirom na to da se u dijelu pisma koje je ostavila na Facebook profilu spominje i obiteljsko nasilje, u policiji kažu da nisu zaprimili prijavu.

Tijekom jučerašnjeg dana, policijski službenici i članovi HGSS-a pregledali su teren na području lijeve obale rijeke Drave, od Trnovca do sela Otoka kod Preloga. Bez rezultata.

Neslužbeno doznajemo da je Ivana Fogadić sa sobom ponijela nešto gotovine, što budi nadu da se nije dogodilo najgore. Nadzorne kamere na naplatnim kućicama na autocesti nisu snimile automobil, a nije viđen ni na graničnim prijelazima. Policija je u MUP-ovu helikopteru koji je doletio iz Zagreba oko 14 sati počela pretraživati akumulacijska jezera kod Preloga i Varaždina. 

- Sestra mi se nije javila, ni meni, ni ostalim članovima obitelji. I mi je tražimo - kaže za Večernji list Ivanin brat Igor.

- Pokušavamo suziti područje potrage. Ivana je ponijela sa sobom nešto gotovine, ne mogu reći koliko, i možda se nekamo odvezla. Nadamo se najboljem - kaže za Večernji list suprug Valentin.

>> Šokirani muž: 
Ne znam zašto je otišla od kuće, sve je do te noći bilo normalno

Komentara 133

RE
reia
11:59 07.07.2015.

Draga Ivana, molim te čuvaj Patrika i sebe. nakon kiše dolazi sunce. nemoj uništiti dva lijepa života, djetetov i svoj. pišem ovo sa suzama, jer znam kako ti je. ako ovo čitaš, znaj da se može i drugačije. čuvaj svoje srce Patrika, možeš mu dati lijep život

DR
dragica949
13:15 07.07.2015.

Ivana draga,ima puno žena sličnih sudbina,primi sudbinu u svoje ruke,započni novi život.Nikakav klipan i zlostavljač nije vrijedan da oduzmeš život sebi i djetetu.Obrati se Centrima za soc.skrb,Crkvi,bilo kome,ima mnogo dobrih ljudi koji te mogu razumjeti i pomoći, dok ne staneš na svoje noge.Javi se svojima,objavi kontak telefon,ja ću te nazvati,pozivam te da budeš u mom domu,dok se ne zaposliš,a Patrik će se igrati s mojim sedmogodišnjim unukom.Mjesta i hrane u kući gdje nas je šestero,ima i za tebe i tvojeg miša,a dalje ćemo nešto smisliti.Pozdrav,Dragica!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:45 07.07.2015.

bog ih cuvao oboje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije