Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Obrovca

U podne vozio s 2,38 promila alkohola

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.11.2014.
u 12:00

Noćas, oko 2 sata, u Biogradu je pak, 56-godišnjak je upravljao Golfom pod utjecajem alkohola od 1,72 promila i izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom

U Selinama kod Obrovca policija je jučer u podne zaustavila 49-godišnjaka,  vozača Mercedesa splitskih registracijskih oznaka kojem je izmjerila 2,38 promila alkohola. Vozio je za vrijeme trajanja izrečene zabrane upravljanja vozilima B kategorije. 

Noćas, oko 2 sata, u Biogradu je pak, 56-godišnjak je upravljao Golfom pod utjecajem alkohola od 1,72 promila i izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

>> Pijanstvo vozača u smrt je u 2014. odvelo devet građana Zagreba

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
10:47 21.11.2014.

> Pijanstvo vozača u smrt je u 2014. odvelo devet građana Zagreba... Vjerujem da se bar 2-3 pripisalo alkoholu... Tko pozna rad policije taj me razumije... Dokaz sve u svemu super vozimo ipak smo milijonski grad a ceste su nam nam uglavno smrad !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije