Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedaleko Siska

U noćnom krivolovu ubio dva muflona

muflon
Marko Mrkonjic/PIXSELL
24.11.2014.
u 13:02

Zbog teških ozljeda, životinje su uginule, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 13.000 kuna

Za noćnog krivolova, s prošlog četvrtka na petak, nepoznati je počinitelj kod Gornjeg Komareva nedaleko Siska u ograđenom prostoru, tzv. gateru 52-godišnjeg vlasnika, hicima iz vatrenog oružja teško ozlijedio mužjaka i ženku muflona.

Zbog teških ozljeda, životinje su uginule, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 13.000 kuna. Kako je priopćeno u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj za nepoznatim se počiniteljem još traga, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari.

Ključne riječi

Komentara 2

CH
chemica
13:19 24.11.2014.

Došetali pred mušicu koji mjesec prije roka.

CO
coolman
13:15 24.11.2014.

Lovci, krivolovci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije