Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u jankovcima

Hodala rubom ceste: Pijan BMW-om naletio na djevojčicu (13)

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.04.2014.
u 09:00

Mještani Starih i Novih Jankovaca se čude kako vozač nije uočio djevojčicu jer je ulica dobro osvijetljena

Sinoć oko 20.30 sati u Kolodvorskoj ulici između Starih i Novih Jankovaca kod Vinkovaca, nedaleko cestovnog prijelaza preko željezničke pruge Zagreb-Tovarnik-Beograd, teško je ozlijeđena 13-godišnjakinja iz Novih Jankovaca.

Nakon što je vozilom hitne prevezena u vinkovačku Županijsku opću bolnicu gdje joj je pružena prva medicinska pomoć, zbog težine ozljede je prevezena na osječki KBC. Kako nam je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, Domagoj Džigumović, na 13-godišnjakinju koja se kretala rubom ceste, naletio je BMW-om 40-godišnjak iz Novih Jankovaca koji je bio pod utjecajem alkohola.

No, koliko je točno imao promila alkohola u krvi, znat će se nakon što dobiju rezultate analize krvi i urina. Neslužbeno doznajemo da je imao 1,1 promila. Mještani Starih i Novih Jankovaca se čude kako vozač nije uočio djevojčicu jer je ulica dobro osvijetljena, ali i djevojčici koja je hodala rubom ceste iako je s obje strane pješačka staza.

>> Županjka sletjela u odvodni kanal i zadobila teške ozljede

Komentara 5

GO
gogs0302
12:27 19.04.2014.

Sve dok su kazne minimale ili nikakve za ubojstva na cestama do tad će pijani vozači divljati .Tajkun Mačešić je pijan prošao na crveno i usmrtio mladića od 22 god. Moć i bogatstvo pomogli su mu da ga sutkinja nagradi sa samo 2 god.zatvora- a minimalna kazna je 3god. U zatvoru naravno nije, jer mu je "jako loše" i ima maloljetnu kćer, o kojoj nije brinuo kad je lokao i usmrtio mladića.

HR
hrxxx111
15:14 19.04.2014.

sto se cudite tome sto je hodala po cesti? cesta je osvjetljena staza nije

MX
Mister X
11:54 21.04.2014.

Novih Jankovaca se čude kako vozač nije uočio djevojčicu jer je """""ulica dobro osvijetljena""", ali i djevojčici koja je hodala rubom ceste iako je s obje strane pješačka staza. Roditelji odgoj ? Puno toga nije u redu i ovdje odmahh vozača osuditi je najlakše bjednicima koji nemogu da shvate da je cesta za automobile a nogostup za piješaka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije