Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jurio 150 km/h

Mladić BMW-om naletio na pješakinju i usmrtio je

Nesreća u Maloj Buni
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
03.09.2014.
u 14:53

Kako neslužbeno doznajemo, smrtno je stradala žena iz Male Bune

U prometnoj nesreći u naselju Mala Buna pokraj Velike Gorice poginula je 53-godišnja N.N. Nesreća se dogodila u utorak kasno navečer, kada je, kako doznajemo, na pješakinju naletio BMW.

Automobilom je upravljao 18-godišnji A.M. koji je vozio neregistrirano vozilo i bez vozačke dozvole. Susjedi za njega kažu da je oduvijek volio stisnuti papučicu gasa. Žena je od siline udarca odbačena više od 15 metara, a utvrđeno je da je auto u trenutku nesreće jurio 150 km/h.

Poznato je kako je na Državnoj cesti 31 od Velike Gorice prema Pokupskom ograničenje vožnje 60 km/ h, ali i da se mnogi ne pridržavaju tog ograničenja te je sreća kako do sada nije bilo i više smrtno stradalih osoba.

Iako su stanovnici toga kraja mnogo puta već pozivali policiju da nešto poduzme, osim što jednom mjesečno znaju postaviti patrolu i kontrolirati brzinu, ništa drugo nije poduzeto.

>> Prometna nesreća na Slavonskoj 

Komentara 10

JA
jadranplavi24
10:47 03.09.2014.

smrtonosna kombinacija mali nadrkanko i BMW

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:17 03.09.2014.

Hm, mladić u BMW-u, deda sa šeširom i očalama u Škodi Favorit, - ubilačka kombinacija. Bježi glavom bez obzira. Pokoj duši ove jadnice.

JA
james49
09:14 03.09.2014.

Nije mi jasno kako je moguće u prometu susresti toliko vozila bez tablica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije