Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2,8 kg droge

U Maroku progutali hašiš pa uhićeni na Bregani

hašiš
Foto: MUP
1/3
27.04.2015.
u 19:52

Avionom su došli do Italije, a dalje su nastavili autom. Četvorici muškaraca plan je bio da drogu dalje dilaju po Hrvatskoj

Odlučni u namjeri da nadmudre policiju i prokrijumčare drogu, četvorica Hrvata (27, 28, 33, 34 godine) progutala su po nekoliko paketića s hašišem koji su nabavili u Maroku.

Plan im je prvotno uspio – nakon što su progutali ukupno 2800 grama hašiša, sjeli su na zrakoplov i drogu prokrijumčarili u Italiju. Međutim, problem je nastao kad su se autom uputili u Hrvatsku. Sve je bilo u redu dok nisu došli do graničnog prijelaza Bregana gdje su ih hrvatski carinici zaustavili i posumnjali da mladići nešto skrivaju.

Policija ih je potom poslala na liječnički pregled na kojem je utvrđeno kako su tijela četvorice mladića prepuna hašiša.

Kako su poslije priznali istražiteljima, hašiš su nabavili kako bi ga mogli preprodavati po Hrvatskoj. Nakon što su ih istražitelji ispitali, predali su ih pritvorskom nadzorniku te kazneno prijavili zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Za to im nedjelo, s obzirom na okolnosti, prijeti do 12 godina zatvora. Slučaj su zajedničkim snagama riješili PNUSKOK te zagrebačka Služba za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

>> Travu iz Šenkovca dilala (60) s partnericom (62)

>> Belgijac u Hrvatsku pokušao unijeti marihuanu i hašiš

Komentara 6

AN
anonimac1986
20:45 27.04.2015.

a meni je jako zanimljivo kako to tako 'pametni' policajci uspiju 'posumnjati' da mladici nesto skrivaju i odma na lijecnicki pregled, placene dojave ;)

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:10 27.04.2015.

neovlaštene proizvodnje?😂😂😂😂 pa kaj su proizveli? 😂😂😂😂😆😆😆😆

Avatar baracuda
baracuda
08:22 28.04.2015.

Hašiš prodao "operativac Slavko".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije