Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok u Nuštru

Suprug (32) ubio suprugu (31) pa se objesio

ubojstvo u Nuštru
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/12
07.05.2015.
u 10:44

Neslužbeno se doznaje da je riječ o I. V. i D. V. Navodno je njihova beživotna tijela jutros pronašao otac I.V. kada je došao po sina da ga odveze na posao

Glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović potvrdio je novinarima da su jutros u Nuštru oko 7 sati pronađena dva tijela, muškarca (32) i žene (31) te da se sumnja na nasilnu smrt i samoubojstvo.

– Očevid je u tijeku, tijela će biti upućena na obdukciju, a poslije toga ćemo znati više o uzrocima smrti, rekao je Domagoj DžigumovićNeslužbeno se doznaje da je riječ o I. V. i D. V.. Navodno je njihova beživotna tijela jutros pronašao otac I.V.  kada je došao po sina da ga odveze na posao.

Preminuli supružnici imaju dvoje djece, od 2 i 6 godina, koja su vjerojatno u trenutku ubojstva i samoubojstva bili u kući.

Neslužbene informacije govore kako na tijelu supruge nema tragova ubodnih rana pa se pretpostavlja da je ugušena. Suprug se pokušao ubiti nožem, a kada nije uspio, objesio se. 

>> Ispovijest majke: Vidjela sam kako leži na kauču i pomislila da spava

Komentara 16

Avatar damat
damat
11:06 07.05.2015.

pa majku mu milu. bez obzira koji je povod bio, pa zašto nisi mislio na anđele malene, čovječe?! što sa njima sada?!

SL
stipe.lasic11
09:48 07.05.2015.

moze li mi ijedna dobra vijest kao obavijest doci stalno crna kronika

BO
Bosut
12:15 07.05.2015.

Osobno sam poznavao ovo dvoje ljudi, uvijek su bili pozitivni, a to što se dogodilo, to samo oni znaju, a mi možemo nagađati. Počivali u miru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije