Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen preprodavač

U kući pronašli ilegalno oružje vrijedno više od 50 tisuća kn

oružje
PUZ
28.02.2015.
u 13:23

Romeo S. predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari podnesena je tužiteljstvu u Velikoj Gorici.

Zagrebačka policija uhitila je Romea S. (46) iz okolice Velike Gorice za kojeg se sumnja da je preprodavao oružje i drogu, a u njegovoj kući pronađena je veća količina oružja i streljiva.

Temeljem naloga suca istrage policajci su upali u kuću 46-godišnjaka te pronašli tri pištolja s integriranim laserskim nišanom s dva spremnika, cijev za pištolj, pet spremnika, pet pušaka s optičkim ciljnikom, pretvornik za pištolj s kundakom i optičkim ciljnikom, nogare za pušku, 553 komada puščanog streljiva, 58 komada patrona, 1047 komada raznog pištoljskog streljiva, 200 komada malokalibarskog streljiva i četiri spremnika za pušku M70 s ukupno 120 komada streljiva.

Policija procjenjuje da bi pronađeno oružje na ilegalnom tržištu vrijedilo više od 50.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Romeo S. predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari podnesena je tužiteljstvu u Velikoj Gorici.

>>Petoro privedeno zbog krađe oružja iz skladišta

>>Na nogometnom igralištu 
pronašli još bombi

Komentara 5

OB
ObrenM
13:43 28.02.2015.

Svaki dan vidimo sa koliko postenjka smo okruzeni.Steta,da uzoriti nema prezime.

DI
dinamojavolim1
13:51 28.02.2015.

obren bez brige tvoje bi objavili da ne platis ratu kredita

MX
Mister X
11:09 01.03.2015.

Kako vidimo istina je kada gospođe tvrdi da ne voli crnce a Hrvati su joj sumnjivi ! Nama nisu a vidimo čitamo svakodnvno kavi su ............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije