Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIĆE POLICIJE

U kući imao laboratorij marihuane, zaplijenili drogu vrijednu 100.000 kuna

marihuana
Foto: droga
1/3
30.08.2014.
u 12:14

Zagrebačka policija priopćila je da su mu pretragom kuće našli 98 stabljika marihuane, 105 grama kokaina te manju količinu marihuane, a vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 100.000 kuna

Muškarac (50) kazneno je prijavljen zbog zloporabe droga, a policija je pretragom njegove kuće našla pravi laboratorij za uzgoj marihuane. Zagrebačka policija priopćila je da su mu pretragom kuće našli 98 stabljika marihuane, 105 grama kokaina te manju količinu marihuane, a vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 100.000 kuna.

Pretragom je nađena i digitalna vaga s tragovima droge te 120 grama smjese za miješanje kokaina, kako bi se povećala kokainska masa, što upućuje da se 50-godišnjak vjerojatno bavio dobro uhodanim narko biznisom. On je priveden prvo pritvorskom nadzorniku, a nakon toga najvjerojatnije mu slijedi privođenje sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda.

>> Dvojica Puljana kazneno prijavljena zbog proizvodnje i prodaje droge

Ključne riječi

Komentara 1

GL
gigi.lamorozo.9
10:48 31.08.2014.

Zašto se ne objavi ime i prezime tih đubretara, koji truju djecu,prodajom i proizvodnjom droga,a naravno da bi na najprljaviji način došli do novca, kojeg posle troše na kurve, dobre aute,kladionice,i druge kriminalne stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije