Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

U dvorištu autopraonice zapaljen automobil

vatrogasci
Foto: Dusko Jaramz/PIXSELL
20.02.2017.
u 15:05

Protiv nepoznatog počinitelja policija je podnijela kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

U dvorištu autopraonice u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu jučer između 5.30 i 6.07 sati gorio je osobni automobil WV Passat. Policajci i inspektor za zaštitu od požara i eksplozija utvrdili su da je do požara došlo u prtljažnom prostoru.

Tehnički uzrok je isključen, no ne zna se kako je zapravo došlo do požara u kojem je izgorio stražnji dio automobila, a uslijed visoke temperature oštećeno je i vozilo parkirano u blizini.

Vozila su u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Demetrovoj ulici u Varaždinu. Protiv nepoznatog počinitelja policija je podnijela kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

>> U Splitu opet zapaljen automobil: Izgorio Passat u Strožancu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije