Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačko-neretvanska županija

U dva odvojena slučaja zaplijenjeno više od 34 kg marihuane

marihuana
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/6
30.11.2015.
u 10:47

Vrijednost ukupno zaplijenjene marihuane u uličnoj preprodaji dosegla bi iznos od oko 2 milijuna kuna.

Tijekom posljednja dva dana granična policija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u dva odvojena slučaja zaplijenila je preko 34 kilograma marihuane. Droga je pronađena u vozilima dvojice crnogorskih državljana koji se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnjiče za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U prvom je slučaju u subotu, 28. studenog oko 16.35 sati ulaznoj graničnoj kontroli na GP Klek osobnim vozilom crnogorskih registracijskih oznaka pristupio 30-godišnji državljanin Crne Gore. Tijekom obavljanja granične kontrole posumnjalo se na krijumčarenje te je temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena pretraga vozila kada je skriveno u bočnim stranama vozila pronađeno 20 paketa s ukupno 11,3 kilograma marihuane.

U drugom se slučaju jučer, 29. studenog oko 10.25 sati na GP Karasovići tijekom obavljanja ulazne granične kontrole nad 26-godišnjim državljaninom Crne Gore također posumnjalo na krijumčarenje droge te je temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena pretraga osobnog vozila crnogorskih registracijskih oznaka kojim je pristupio graničnoj kontroli. Pretragom je u duplom dnu vozila pronađeno 48 paketa s 23 kilograma marihuane.

Vrijednost ukupno zaplijenjene marihuane u uličnoj preprodaji dosegla bi iznos od oko 2 milijuna kuna.

Dvojica osumnjičenih crnogorskih državljana su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

>> Kod dvojice mladića pronašli 200.000 kuna vrijednu drogu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije