Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačko-neretvanska županija

U četiri dana osam Albanaca spriječeno u prelasku granice

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.03.2015.
u 10:06

Uhvaćeni su na prijelazima Karasović te u mjestu Palje Brdo

Tijekom protekla četiri dana osam je osoba, u četiri zasebna slučaja, spriječeno u pokušaju nezakonitog prelaska državne granice, izvijestili su iz Dubrovačko-neretvanske policije.

Radi se o pet državljana Albanije koji su prilikom ulazne granične kontrole policijskim službenicima na GP Karasovići na uvid dali krivotvorene albanske putne isprave. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, svih pet albanskih državljana kazneno su prijavljeni zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krivotvorenje isprava.

Tijekom jučerašnjeg dana na državnoj cesti D-8 u mjestu Palje Brdo, u Konavlima, oko 8 sati, zatečen je državljanin Albanije za kojeg je utvrđeno kako je državnu granicu između Hrvatske i Crne Gore prešao nezakonito, zaobišavši pješice GP Karasovići. Rješenjem o protjerivanju određena mu je dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj.

Na istom mjestu, također jučer, oko 23 sata, zatečena su dvojica državljana Irana koji kod sebe nisu posjedovali nikakve osobne isprave te su zbog sumnje da su nezakonito prešli državnu granicu uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.      

>> U RH tijekom vikenda ilegalno ulazili Albanci, Libijci, Tunižani...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije