Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDISANJE DIMA

Požar u Brodotrogiru stavljen pod kontrolu, 8 lakše ozlijeđenih

brodotrogir
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/10
31.05.2016.
u 14:57

Nastradalih nema, a materijalna šteta će se naknadno utvrditi

Požar koji je jutros buknuo u Brodotrogiru nešto poslije 14 sati stavljen je pod kontrolu, a tri vatrogasca i pet radnika zatražili su liječničku pomoć zbog udisanja dima, doznaje se u splitskoj policiji i trogirskom DVD-u.

U splitskoj bolnici, od osam osoba koje su tamo upućene, njih pet zadržano je na preventivnom pregledu na plućnom odjelu. Ozljede su lakše naravi i nitko nije životno ugrožen, doznaje se u splitskom KBC-u.

Trenutačno su na požarištu u Brodotrogiru, uz vatrogasaca brodogradilišta, i 42 vatrogasca te sedam vozila s područja Trogira, Kaštela, Slatina, Okruga.

Vatra je buknula oko 9.30 sati kada su radnici ugrađivali WC u nastambu zapadnog tornja na velikom DOK-u 15. Zbog složenosti požara, koji je izbio u metalnoj unutrašnjosti u kojoj gori izolacija, a s obzirom da je riječ o zatvorenom prostoru i temperature su izrazito visoke, na teren je stiglo tridesetak vatrogasaca iz Brodotrogira, Trogira, Slatina, Kaštel Gomilice i Okruga.

 Materijalna šteta će se ustanoviti nakon što požar potpuno bude ugašen tako da se na mjestu događaja može obaviti očevid.

>> U požaru u Gradištu smrtno stradala jedna osoba

>> Ugašen požar u TLM-u, uzrok najvjerojatnije kvar na stroju

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SSG
SSG
18:59 31.05.2016.

. ..Izgleda da je"ISKRA"doletjela iz Brodomerkura(Benefon. ..008). ..Antonio. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije