Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kliški pir'

Policija reagirala na filmić s YouTubea: Svatovi pucali iz kalašnjikova i pištolja, bacili i eksplozivnu napravu

Kliški pir
Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.12.2015.
u 11:10

Nakon objavljene snimke na You tubeu, svatovima policija pokucala na vrata

"Kliški pir" naziv je videouratka objavljenog na Youtubeu, u povodu koje je splitska policija kazneno prijavila dvojicu muškaraca, a kriminalističko istraživanje upereno protiv najmanje još dvije osobe se nastavlja. Naime, u filmiću koji traje malo dulje od dvije minute nekoliko muškaraca, uz glazbenu pratnju romskih trubača, bez prestanka pucaju iz pištolja i kalašnjikova u zrak, iznad glava uzvanika. Jedan od veselih svatova baca i eksplozivnu napravu, što društvo u svečanim odijelima, kao i mladence, ni najmanje ne uznemirava prije ulaska u jedan dugopoljski restoran. 

Sve se odigravalo oko 20 sati, a ugostiteljski objekt je smješten u prodajnom centru koji je u to vrijeme još bio otvoren pa su događaju svjedočili prestrašeni kupci koji su se tu slučajno zatekli.

Policija o samom događaju prošle subote nije zaprimila prijavu, ali je reagirala na saznanje o postojanju snimke, otkrivaju u PU Splitsko-dalmatinskoj. Pogledali su video, izašli su na teren, obavili očevid i otkrili glavne aktere. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom kazneno je prijavljen 28-godišnjak od kojega je oduzeta automatska puška, dok je zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom kazneno prijavljen 31-godišnjak. 

Originalna snimka im je oduzeta. 

>> Pucao na nećakinju jer je htio da prekine vezu

Ključne riječi

Komentara 57

DU
Deleted user
11:23 18.12.2015.

Splitska policija uspjesna u otkrivanju pocinitelja kad imaju podatke o datumu događaja...terminima u dvorani. Kad bi bar bili ovako uspjesni u "izvidima" kad se radi o dvojici slikara fašista sa Poljuskog travnjaka od prije godinu dana......izgleda kako mogu samo otkriti you tube incidente :)

MR
MRUDante
11:43 18.12.2015.

ove nisu bacali na pod ko babu u osijeku hahahahhaaa ovakve hapse prek jubitoa...

Avatar utunelu
utunelu
12:31 18.12.2015.

mislim pucaju iz pistolja i pusaka pa taj metak mora negdje pasti!!!!znam slucaj gdje je tako jedan znanac poginuo,zrno mu je palo ravno na glavu kad je hodao,jer je neka majmusina pucala u zrak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije