Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na granici

U boci za zrak kod kočnica vozio preko 10 kg 'trave'

droga trava marihuana
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/2
23.04.2014.
u 10:27

Policajci i graničari vidjeli su preinake na boci za zrak u kočnicama, a na drogu je reagirao i službeni pas za traženje narkotika

60-godišnjak je na graničnom prijelazu Klek u kamionu BiH registarskih oznaka pokušao prevesti preko 10 kilograma marihuane, priopćila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska. Policajci i graničari vidjeli su preinake na boci za zrak u kočnicama, a na drogu je reagirao i službeni pas za traženje narkotika.

"Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga automobila kojom prilikom je u preinačenoj boci za zrak pronađena torba s ukupno 10  paketa oblijepljenih PVC folijom u kojima se nalazila marihuana, ukupne težine 10.890 g", izvijestili su iz policije.

Uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama 60-godišnji hrvatski državljanin je jučer predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske. Muškarac je kamionom jučer u jutarnjim satima pokušao ući iz BiH u Hrvatsku, no na kraju je završio u pritvoru. 

>>U ilegalnom laboratoriju uzgojio marihuanu vrijednu 100.000 kn

>>U okolici Varaždina umirovljenik dilao 'travu'

Komentara 1

JA
jamanuša
17:11 23.04.2014.

sa ovim se lažu mala djeca , kako pas može nanjušiti u boci zraka kad zrak iz nje ne izlazi osim ako kad radi rišlak ventil ili kroz lajtunge zraka, prije će biti da je susjed nanjušio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije