Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio nadzor nad vozilom

U blizini Trpnja poginuo poljski motociklist (37) nakon ulaska u oštri nepregledni zavoj

motor nesreća
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
31.08.2016.
u 11:30

Motociklistova 24-godišnja suputnica lakše je ozlijeđena te je, nakon ukazane liječničke pomoći, puštena na kućnu njegu

Poljski motociklist, star 37 godina, poginuo je u teškoj prometnoj nesreći na državnoj cesti D-415 u blizini Trpnja, izvijestila je u srijedu Policijska uprava (PU) Dubrovačko-neretvanska.

 Prometna nesreća dogodila se u utorak poslijepodne oko 17,10 sati, a zbila se kada se 37-godišnjak, upravljajući motociklom poljskih nacionalnih oznaka, kretao u smjeru Trpnja te je ulaskom u lijevi oštri nepregledni zavoj izgubio nadzor nad motociklom kojim je udario u stjenoviti dio, a nakon toga je, s motociklom, pao na kolnik i na mjestu preminuo.

Motociklistova 24-godišnja suputnica lakše je ozlijeđena te je, nakon ukazane liječničke pomoći, puštena na kućnu njegu.

>> Motociklom po državnoj cesti vozio 207 km/h!

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
14:03 31.08.2016.

Jadnik, nije imao niti za kakav takav motocikl vec se je vozio Cz Jawi, kojoj je u doba mladosti maksmum bio cca 115km/h.Taj motor je star pedesetak godina i iako spada u oldtajmere nema neku cijenu, jer ih jos ima mnogo.Cesta uska i zavojita , motor se ne dici nekom stabilnoscu, a pitanje je i njegovog vozackog znanja.Inace generalno, Madjari, Bugari, Cesi, Poljaci su slabi vozaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije