Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcije u Tisnom

U apartmanu i automobilu Britanca pronađena velika količina droge

droga
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
28.07.2015.
u 14:41

Policija je Britancu apartman pretražila nakon što je kod njega pronašla pola tablete ecstasyja. Sumnja se da je drogu htio prodati tijekom partijanja u Tisnom

Kod 47-godišnjeg Britanca policija je tijekom trajanja festivala elektronske glazbe u nedjelju 30 minuta iza ponoći pronašla pola tablete ecstasyja, a potom je u njegovu autu i u apartmanu pronašla još i veliku količinu droge za koju se vjeruje da ju je htio prodati tijekom partijanja u Tisnom.

Tako mu je pronađeno gotovo 500 ecstasyja, 35 grama marihuane, stotinjak grama kokaina i još drugih vrsta droge. Policija je kod njega pronašla i oko 700 eura i 15.000 funti, novac za koji vjeruje da ga je zaradio preprodajom droge.

Noć ranije u Tisnom policija je uhitila i 29-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je drogom, kako se sumnja, opskrbljivao partijanere. Kod sebe je imao oko 150 tableta ecstasyja, pedesetak grama kokaina, marihuane i još drugih vrsta droga. Policija mu je zaplijenila i desetak tisuća kuna.

Vrijednost je ukupno oduzete droge na tom području tijekom policijske akcije ovog vikenda oko 150 tisuća kuna, a uličnom prodajom vrijednost oduzete droge bila bi oko 300 tisuća kuna.

>> Uhićeno osam osoba zbog prodaje droge

>> Uhićen diler (28) s drogom vrijednom 120.000 kuna

Ključne riječi

Komentara 1

JA
ja123pao
14:37 29.07.2015.

treba oduzeti automobile u kojima kriju drogu + kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije