Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varali na osiguranjima

U akciji USKOK-a u Vinkovcima uhićeni odvjetnici, liječnici, policajac...

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.02.2016.
u 15:58

Svi se sumnjče se da su surađivali oko isplate odšteta sudionicima prometnih nesreća

U velikoj akciji USKOK-a tijekom današnjeg dana policija je iz Vinkovaca i okolice privela više osoba koje se sumnjiče za organizirani kriminal i prijevare na osiguranjima od imovinskih šteta. Navodno kako se radi pretežito o štetama nastalim uslijed prometnih nesreća.

Istragom su obuhvaćene 53 osobe, a među uhićenim osobama uhićena su dvojica odvjetnika iz odvjetničkog ureda Drnasin, jedna liječnica iz vinkovačke bolnice i jedan posrednik iz Iloka. Među uhićenima je i policajac iz Iloka. Svi oni sumnjče se da su surađivali oko isplate odšteta sudionicima prometnih nesreća.

Ostale osobe obuhvaćene istragom, a govori se o još 47 osoba, su fiktivni ili stvarni oštećenici preko kojih se zapravo i izvlačio novac od osiguravajućih kuća. Prema neslužbenim informacijama svi oni će biti ispitani u osječkom USKOK-u poslije čega će se odlučiti o daljim koracima, odnosno, tko od njih će biti i priveden sucu istrage i za koga će se zatražiti mjera istražnog zatvora. Za potrebe istrage i ispitivanja istražiteljima USKOK-a iz Zagreba došla je pomoć iz Zagreba i ostaloih dijelova Hrvatske.

>> Pilot zbog osiguranja lažirao podatke o letovima

Komentara 4

Avatar comparator
comparator
16:05 11.02.2016.

Još samo fali zadnji u lancu ,a to je sudac .

MI
mihaela30
16:45 11.02.2016.

a što je s Ilijom Pravda i Goranom Pravda iz Soljana koji su na račun 'ledotuče'koja je preklane samo na njíhovim njivama padala dobili odštetu veću o 2 milijuna kuna ?

GO
golub
18:24 11.02.2016.

Ajd dobro da ovdje nije umješan i USKOK a kad je godinama prijave drži u ladici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije