Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekoračio brzinu

Turčin projurio 237 km/h pokraj Babine Grede

policija,brza vožnja
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.10.2014.
u 11:10

Zbog prekoračenja brzine, a dopuštena brzina na tom dijelu autoceste jest 130 km/h, turskom državljaninu naplaćena je novčana kazna od dvije tisuće kuna

Policijski službenici na autocesti A3 Zagreb-Lipovac, kod Babine Grede, u prometu su zaustavili turskog državljanina koji se osobnim vozilom kretao brzinom od 237 km/h.

Zbog prekoračenja brzine, a dopuštena brzina na tom dijelu autoceste jest 130 km/h, turskom državljaninu naplaćena je novčana kazna od dvije tisuće kuna i izrečena mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

>>Belgijac autocestom jurio 228 kilometara na sat u BMW-u

>>Jurio pa naletio na minibus s turistima

 

Komentara 3

ZB
zbuniceva
11:25 20.10.2014.

Te sulude jurnjave meni osobno graniče s samoubilačkim nagonom Policije koja se s tim hvatanjem juritelja bavi. Ako je Turčin vozio 237kmh jasno je i onima iz osnovne da su Kobre morale potegnuti u svojem ultra skupom za utrke prilagodjenomm vozilu daleko brže da bi ga sustigle i uslikale i kaznile. Cijeli projekt samoubilačkog i ubilačkog naganjanja po cestama je po meni financijska i ljudska katastrofa, koliko je mrtvih i invalida do danas? Za 10% potrošenog novca da ne govorimo o ''potrošenim životima'' se je moglo i još uvijek može postaviti tisuće kamera, uprosječavati brzinu i kažnjavati preko pošte s uplatnicom. Naravno pitanje je kud bi se onda ovak bahato trošili posudjeni proračunski novci i uštede na životima policajaca i vozača?

ZG
zgbzoran
16:38 20.10.2014.

treba ukinuti ogranicenje na otvorenoj cesti i rijesis sve probleme, nema zaspalih vozaca, nema presretaca, postaviti kamere na cvorove i tunele te ograniciti brzinu i rijesio si sve probleme

AS
asper
11:39 20.10.2014.

Novi slogan. "Mala zemlja za velike brzine"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije