Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM PROŠLO

Trojica albanskih državljana nezakonito ušla u Hrvatsku: ušli iz Crne gore pješice preko brda pa se ukrcali u autobus

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
19.01.2017.
u 07:47

Trojici albanskih državljana određena je dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su da su policijski službenici u utorak na graničnom prijelazu Zaton Doli, tijekom izlazne granične kontrole autobusa koji prometuje na redovnoj liniji Dubrovnik-Zagreb, zatekli troje albanskih državljana koji u svojim putnim isprava nisu imali ulazni pečat Republike Hrvatske.

Utvrđeno je da su u Hrvatsku ušli iz pravca Crne Gore i to nezakonito, pješice preko brda, zaobišavši granični prijelaz Karasovići, nakon čega su došli u Dubrovnik, gdje su kupili karte i ukrcali se u autobus u kojem su zatečeni, priopćila je PU dubrovačka-neretvanska u četvrtak ujutro

Trojici albanskih državljana određena je dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj te je Crnoj Gori najavljena njihova readmisija, navodi se u priopćenju.

>> Na samo jednom prijelazu Slovenija je ulovila 537 stranaca koji su ilegalno ušli iz Hrvatske

>> Ekspresna optužnica: U kombiju vozili 67 ilegalaca, 35 nađeno u besvjesnom stanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije