Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Tisnog

Troje Britanaca ozlijeđeno u sudaru dva jet-skija

jet-ski,sudar
Foto: MPPI
1/4
28.07.2014.
u 17:33

Upravljajući jet-skijem vodičke registracije, Britanski državljanin naglo je skrenuo sa putanje u desno i udario u lijevi pramčani dio jet – skija zadarske registracije

Troje državljana Velike Britanije danas je ozlijeđeno u sudaru dva jet-skija u uvali Garčina kod Tisnog na otoku Murteru. Nesreća se dogodila, javlja Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, oko 10.30 sati se dogodio prilikom povratka plovila prema obali.

Upravljajući jet-skijem vodičke registracije, Britanski državljanin naglo je skrenuo sa putanje u desno i udario u lijevi pramčani dio jet – skija zadarske registracije na kojem se vozilo dvoje britanskih državljana, muška i ženska osoba. Njih dvoje zadobili su ozljede glave, a ozlijeđen je i vozač koji je skrivio nesreću. Sve troje sudionika sudara vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni su u šibensku bolnicu.

O incidentu je oko 14 sati obaviještena i Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru (MRCC Rijeka) koja je zaprimila dojavu Lučke kapetanije Šibenik. Očevidom na poziciji nesreće utvrđeno je da su oba plovila bila iznajmljena od domaćega privatnog obrtnika, te da su različitih luka upisa (Zadar i Vodice). Djelatnici šibenske Kapetanije nakon uzimanja izjava očevidaca pomorske nesreće, kao i službene izjave vlasnika plovila, izuzeli su potrebnu dokumentaciju, dok su plovila izvučena iz mora radi daljnjih očevidnih radnji.

>>Sudar triju automobila na raskrižju u Puli, više ljudi u bolnici

Komentara 2

Avatar abcd
abcd
17:46 28.07.2014.

Istjerati neodgovorne pijane engleze iz drzave.

EP
epulon
22:50 28.07.2014.

Nije svačije kroz selo pjevat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije