Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznano prijavljeni

Trojac švercao 198 kilograma duhana

Rezani duhan
ilustracija
30.07.2014.
u 12:37

Nakon kriminalističkog istraživanja tri punoljetna hrvatska državljanina predana su pritvorskom nadzorniku te je protiv njih podnesena i kaznena prijava

Policijski službenici PP Županja, a u suradnji sa službenicima Odjela organiziranog kriminaliteta PU Vukovarsko – srijemske, proveli su kriminalističko istraživanje nad tri punoljetna hrvatska državljanina zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora.

Taj trojac je od strane policije uočen 28. srpnja kako na području mjesta Štitar, u blizini državne granice, stavljaju u automobil crne vreće. U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga vozila te je pronađeno ukupno 198 kilograma sitno rezanog duhana koji je prethodno prebačen iz Bosne i Hercegovine, a namijenjen je daljnjoj preprodaji na području Republike Hrvatske. Iz policije navode da su nakon kriminalističkog istraživanja tri punoljetna hrvatska državljanina predani pritvorskom nadzorniku te da je protiv njih podnesena i kaznena prijava.

>>Splitski policajac optužen za 'šverc' ljudi iz BiH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije