Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni kradljivci

Trojac opljačkao 37 kuća u dva mjeseca, 'zaradili' 400.000 kuna

provalnik
Foto: ilustracija
26.02.2015.
u 17:38

Za njima je tragao posebno oformljen tim najboljih operativaca iz PU osječko-baranjske. Otkrili su da su ranije krali i u Švicarskoj i Njemačkoj

U čak 37 kuća u Osijeku, Čepinu i Đakovu provalila su, sumnja se, trojica muškaraca. Sve su to "odradili" u manje od dva mjeseca ove godine. Riječ je o 49-godišnjem Osječaninu, 55-godišnji Đakovčaninu i 35-godišnjaku iz Zagreba.

- Krali su novac, nakit, dokumente. Šteta je više od 400.000 kuna - izvijestio je Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske. Građani su bili uznemireni. U potrazi za kradljivcima, policija je oformila, navode, stručni tim najboljih operativaca. Otkrili su da je riječ o lopovima s “bogatim” iskustvom, a osim u Hrvatskoj, "skupljali" su ga i u Švicarskoj i Njemačkoj.

- Jedna je osoba evidentirana kao počinitelj istovrsnih kaznenih djela u EU, druga u Hrvatskoj i EU, a zanimljivo je da treća osoba nije od ranije poznata policiji - rekao je Tomislav Gal, voditelj Službe općeg kriminaliteta PU osječko-baranjske.

Trojac je predan pritvorskom nadzorniku.

>> Provalili joj u kuću, svezali je i izudarali papučama

>> "Usred noći obio je bravu na ljekarni zbog 15 kutija neofena i nešto gotovine"

Komentara 4

DA
damirtankovic
20:11 26.02.2015.

" a zanimljivo je da treća osoba nije od ranije poznata policiji", hehe, a meni je zanimljivo kak neko može tak nekaj provaliti, lol. Ispada da bi svi lopovi trebali biti poznati policiji, haha! Sram ih bilo kaj se sami ne registriraju kod policije, haha!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
09:07 27.02.2015.

Poduzetnici poduzimaju.

VK
vk52
19:02 26.02.2015.

Opljackali 400000 kuna steta 1000000 kuna svakom 20god.odmora iza brave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije