Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENA TROJICA

Tražio masažu pa silovao Filipinku te joj ponudio novac da povuče iskaz

zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
24.10.2016.
u 15:32

Žena je prijavila policiji muškarca za silovanje, nakon čega su joj on te 32-godišnjak i 36-godišnjak ponudili novac kako bi povukla svoj iskaz

Muškarac (68) optužen je zbog silovanja, dok su 36-godišnjak i 32-godišnjak optuženi  za sprječavanje dokazivanja, a optužnicu protiv njih podiglo je Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Prema optužnici, 68-godišnjak se tereti da je 6. travnja 2016. na Jadriji od 36 - godišnjakinje, inače filipinske državljanke, zatražio masažu. Nakon što ga je izmasirala, 68-godišnjak je zatražio da ima seksualni odnos s njim.  

Ona je to odbila, pa je on nasrnuo na nju te ju je silovao, iako ga je odgurivala i opirala mu se.

Žena ga je prijavila policiji za silovanje, nakon čega su joj on te 32-godišnjak i  36-godišnjak između 8. i 9. travnja 2016. ponudili novac, kako bi ona povukla svoj iskaz koji je dala policiji.

> > Od petorice za silovanje maloljetnice osuđena samo dvojica, Državno odvjetništvo podnijelo žalbu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije