Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmrt je pretukao

Ubojstvo u Podsusedu: Tražio alibi i nakon 10 sati zvao Hitnu

Ubojstvo u Podsusedu
Foto: Facebook/ Grgur Žučko, Pixsell
1/4
11.08.2015.
u 20:18

Svađu i vapaje Marijane Lončarić koja je vikala: “Ubit će me, ubit će me” čuli su i neki susjedi, no nisu reagirali

Desetak sati nakon što ju je nasmrt pretukao, ubojica Marijane Lončarić (38) u nedjelju oko 16 sati pozvao je Hitnu pomoć i kazao im da je žena pretučena u stanu na Samoborskoj cesti u zagrebačkom Podsusedu.

Je li ubojici tada proradila savjest ili si je na taj način pokušao osigurati alibi, zasad se ne zna. Odmah nakon toga policija ga je uhitila i privela u postaju na ispitivanje. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o P. M. (37) iz Istre koji u policijskom dosjeu već ima niz imovinskih delikata, ali i pokušaj ubojstva. Prema priči susjeda iz Slavonskog Šamca, rodnog mjesta Marijane Lončarić, ubijena žena bila je u dugogodišnjoj vezi te je vrlo vjerojatno da ju je ubio njezin partner.

Marijana Lončarić i njezin ubojica u nedjelju ujutro najprije su se posvadili, a potom i potukli u njezinu stanu. Ubojica je tada po cijelom tijelu šakama i nogama izudarao ženu s namjerom da je ubije. Marijana Lončarić ubrzo je preminula. Svađu i vapaje Marijane Lončarić koja je vikala: “Ubit će me, ubit će me”, čuli su i neki susjedi koji iz samo njima znanih razloga nisu pozvali policiju.

Osumnjičenog P.M. policija je kazneno prijavila zbog ubojstva, a nakon toga ispitan je i u zagrebačkom tužiteljstvu. P.M. najmanje mjesec dana provest će u istražnom zatvoru koji mu je zbog opasnosti od ponavljanja djela u utorak odredio sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda.     

>> Našli je zatučenu u krevetu, a večer prije zločina vikala je: ‘Ubit će me...’

Komentara 89

ZA
zambezi
20:37 11.08.2015.

Jedina postena presuda bi bila vratit mu istim nacinom kojim je on oduzeo zivot nesretnoj zeni.

TB
taras.buljba
20:26 11.08.2015.

bescutno susjestvo grozno fuj susjedi

TH
than
20:33 11.08.2015.

Znaci zena je zapomagala, culi su to zapomaganje susjedi i tesko je bilo nazvati policiju ?!?!?! Sada neka si zamisle da se to nedaj Boze dogodi njihovom djetetu i nitko ne reagira... I ona je necije dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije