Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGEJ ŠKORIĆ

Tragičan završetak potrage za riječkim odvjetnikom

Nestali
Facebook
25.03.2017.
u 18:12

Istraga o uzrocima i okolnostima smrti je u tijeku.

Četrdesetdvogodišnji riječki odvjetnik Sergej Škorić koji je nestao u četvrtak kada se udaljio s mjesta prebivališta u Rijeci, pronađen je mrtav u petak poslijepodne na području Plomina, na Labinštini, potvrdila je Hini istarska policija.

 Nestanak riječkog odvjetnika prijavljen je Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, a u trenutku kada je Škorić otišao s kućne adrese bio je odjeven u tamne traperice, bijelu košulju dugih rukava s uzdužnim plavim prugama, crni sako, crnu jaknu i sivo-crne cipele.  U potrazi za nestalim odvjetnikom sudjelovali su pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre te labinski vatrogasci. 

 Prema podatcima policije beživotno tijelo muškarca pronađeno je u petak oko 15 sati u šumi na predjelu Plominskog Zagorja a glasnogovornica Policijske uprave istarske u subotu poslijepodne, nakon što je obavljena službena identifikacija tijela, potvrdila da je riječ o riječkom odvjetniku Sergeju Škoriću.

 Istraga o uzrocima i okolnostima smrti je u tijeku.

>> Dramatičan apel Riječanke: Molim vas, pomozite, mome se mužu gubi svaki trag!

Komentara 2

DE
deda1234
19:51 25.03.2017.

zalosno... sucut obitelji!😓

BL
bljak007
21:31 25.03.2017.

Sućut obitelji, nažalost, surova stvarnost u hrvatskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije