Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedaleko od Virovitice

Tragedija u Slavoniji: Srednjoškolka poginula u naletu vlaka

policija
Davor Javorović/Pixsell
18.02.2017.
u 22:54

Na istom željezničkom prijelazu dogodilo se nekoliko nesreća, zbog čega su postavljeni polubranici i signalizacija.

U mjestu Špišić Bukovica nedaleko od Virovitice vlak je usmrtio djevojku, doznaje se u virovitičko-podravskoj Policijskoj upravi. 

U policiji se još nisu mogli saznati okolnosti nesreće i identitet poginule djevojke. Nesreća se dogodila u 06,05 sati.

Mediji su objavili da je stradala srednjoškolka, koja je preminula na mjestu nesreće. Na nju je u blizini pružnog prijelaza u Bukovačkim vinogradima naletio putnički vlak koji se kretao iz smjera Virovitice prema Pitomači.   

"Glas Slavonije" piše da se na istom željezničkom prijelazu dogodilo nekoliko nesreća, zbog čega su bili postavljeni polubranici i signalizacija, no navodi da pješaci često neoprezno prelaze prugu.

>>Muškarac pronađen uz prugu u Kaštel Sućurcu, preminuo u splitskoj bolnici

>>Prošle godine u 45 nesreća na željeznici poginulo 8 osoba

Komentara 2

DU
Deleted user
07:34 19.02.2017.

Ispravak netočnog navoda: nesretna djevojka nije pogunula u naletu vlaka, nego u podlijetanju pod vlak jer je preko pruge prelazila na nedopuštenom mjestu - u blizini pružnog priojelaza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije