Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskoristio starca

Tito Gubić osuđen na 10 mjeseci zatvora zbog prijetnji novinarki: 'Nisam sponzoruša!'

tito gubić
Foto: Facebook
1/2
09.01.2017.
u 22:48

U obrazloženju presude navodi se da su riječi koje je uputio novinarki, kojoj je kazao da će završiti kao Pukanić, podobne da kod svakog izazovu strah

Tito Gubić (52) na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nepravomoćno je osuđen na 10 mjeseci zatvora zbog prijetnji koje je izgovorio  novinarki Provjerenog Emi Branici. Uz to mora platiti i troškove psihijatrijskog vještačenja  u iznosu od oko 5000 kuna.

U obrazloženju presude navodi se da su riječi koje je uputio novinarki, kojoj je kazao da će završiti kao Pukanić, podobne da kod svakog izazovu strah jer svi znaju što se dogodilo Pukaniću. Kao otegotno Gubiću je cijenjena ranija osuđivanost te upornost u počinjenju djela jer je prijetnje više puta ponovio.

Gubić se inače javnosti predstavlja kao Ivana Zdravka Josipa Radoš te traži da ga se oslovljava u ženskom rodu. Dokumenti koji su mu izdani na to ime su mu poništeni jer je ustanovljeno da ih je krivotvorio iako on to niječe. U sudnici je pokrivao glavu, buneći se zbog nazočnosti fotoreportera tražeći da ga ne slikaju jer, kako reče, nije sponzoruša.

>> Tito Gubić: Nema slikanja! Nisam kurva! Toj novinarki ne znam ni ime, a oštećena sam ja!

Komentara 20

BU
bumerang937
16:12 09.01.2017.

Jbt u šta se Tito pretvori...

BF
bf2
16:10 09.01.2017.

progresivne snage lijepe naše...

SN
snajper
15:59 09.01.2017.

Malj pa u celo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije