Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA NESREĆA

Tisuću gajbi piva sletjelo u polje repe

pivo
Foto: Josip Zmaić
1/2
01.07.2014.
u 18:34

Ni pedesetogodišnji vozač ni ostali sudionici nesreće nisu ozlijeđeni

Zaljubljenici u pivo ostali su zavijeni u crno nakon prometne nesreće koja se u ponedjeljak u 21.20 sati dogodila u Vrpolju nakon što se kamion pun Ožujskog piva, oko tisuću gajbi, prevrnuo i završio u polju šećerne repe. Ni pedesetogodišnji vozač ni ostali sudionici nesreće nisu ozlijeđeni, no materijalna je šteta na kamionu velika, a još je veća na teretu koji je prenosio.

– Najvažnije je da je vozač dobro – kaže nam vlasnik polja Josip Zmaić, inače naš čitatelj koji je nesreću ovjekovječio fotoaparatom. Dodaje u šali da su mu prijatelji odmah ponudili pomoć u skupljanju boca.

>> Nesreća u Njemačkoj: Terenac 'parkirao' u dnevnoj sobi

Komentara 3

Avatar tajar
tajar
19:26 01.07.2014.

Ovaj članak sponzorirala je Zagrebačka pivovara!

Avatar Django
Django
18:48 01.07.2014.

Hm, genetski modificirana repa??

AN
ančica
19:41 01.07.2014.

Al će bit repe. ne rabi je zalijevat,,,cijenu odmah spustit....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije