Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjena ljubav

Tinejdžerica iz Grabarja ipak nije bila oteta

policija
Marijan Sušenje/PIXSELL
17.04.2015.
u 16:42

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da tinejdžerica nije bila žrtva kaznenog djela

Sedamnaestogodišnja J. B. iz Grabarja kod Kutjeva, koju je policija nakon velike potrage u srijedu navečer pronašla u jednoj napuštenoj kući u selu, ipak nije bila oteta. Iako su njezini roditelji tvrdili kako ju je njezin bivši dečko, s kojim je pronađena, prisilio da uđe u njegov auto i potom satima držao zatočenom, u službenom priopćenju PU požeško-slavonske navodi se kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da tinejdžerica nije bila žrtva kaznenog djela.

- Nastavlja se daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja – kaže policijska glasnogovornica Ivana Radić

>> Nađeni u napuštenoj kući: Otmica ili mladenačka ludost?

Komentara 3

Avatar Dameanu
Dameanu
17:42 17.04.2015.

ljubav se opet rodila :-)

MA
mamunamegalo
09:06 18.04.2015.

prekasno su dosli..jumf je vec skinut:-))

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
11:47 18.04.2015.

Pošto je lažno prijavljivanje kaznenog djela, kazneno djelo, zanima me hoće li biti pokrenut kakav postupak protiv mame djevojke. Naime u člancima sa više informacija o ovom slučaju piše da je mama prijavila otmicu jer se ne slaže sa njihovom vezom. Ako se ti ne slažeđ, postoje načini da se to riješi bez uplitanja i lažnog uznemiravanja državnih tijela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije