Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO UBOJSTVO

VIDEO Tin je provalio u sef i uzeo očev pištolj: 'Zbog neslaganja na okrutan način usmrtio je roditelje'

tin šunjerga
Foto: Facebook
1/9
27.03.2017.
u 18:49

Dovršeno je kriminalističko istraživanje i nad maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom, osumnjičenim za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela teškog ubojstva

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim Tinom Šunjergom, osumnjičenim za dva kaznena djela teškog ubojstva, i to svojih roditelja, 45-godišnjeg oca i 46-godišnje majke.

"Osumnjičeni je 25. ožujka između 16 i 18 sati u Čistoj Velikoj, radi neslaganja roditelja oko njegova ponašanja, na okrutan i podmukao način usmrtio svoje roditelje vatrenim oružjem, koje je legalno posjedovao njegov otac i koje oružje je čuvao na zakonom propisani način. Osumnjičeni je do oružja došao provalom u sef", priopćili su iz PU Šibensko-kninske. Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje i nad maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom, osumnjičenim za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela teškog ubojstva.

"Osumnjičeni nisu prijavili kaznena djela teškog ubojstva u Čistoj Velikoj, iako su znali da je počinjeno teško kazneno djelo i da bi njihova prijava omogućila ili znatno olakšala otkrivanje djela i počinitelja", ističu u policiji.

Osumnjičeni 18-godišnjak i 20-godišnjak će, uz kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, dok je osumnjičeni maloljetnik kazneno prijavljen redovnim putem.

>> Pripadnik specijalne policije i njegova supruga pronađeni mrtvi, sin nakon bijega uhićen u Tribunju

>> Policija pucala na Mercedes da zaustavi sina ubijenih: 'Za sve je kriva droga koja je Tinu popila mozak'

>> Osumnjičenik na fotografijama često pokazuje srednji prst te poručuje da je od njega 'Bog davno dignuo ruke'

Komentara 25

PV
petar.visak
19:27 27.03.2017.

Puno buke oko jedne disfunkcionalne obitelji i sina jedinca drogiranog imbecila...

Avatar bosanac1951
bosanac1951
19:53 27.03.2017.

Prav za prav s ovim likom dobrano nešto nije u redu..Navodno je izjavio da su ga roditelji rasrdili.A poslije ubojstva išao je na veselicu s pajdašima..

DU
Deleted user
19:45 27.03.2017.

Tak. Sad si ostal siroće. Sad sam sebi pokaži ta dva prsta. Ne znaš kaj imaš dok to ne izgubiš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije