Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPOVI NA DJELU

Tijekom vikenda orobljene dvije trgovine i poslovnica Auro Domusa

policijski auto
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
30.05.2016.
u 13:56

Nepoznata žena upala je u Auro Domus i verbalno zaprijetila 27-godišnjoj djelatnici, koja joj je predala oko 8000 kuna

Dvije trgovine te poslovnica Auro Domusa orobljene su tijekom proteklog vikenda na području Zagreba, priopćila je zagrebačka policija.

Razbojnik naoružan oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, 27. svibnja u 16.30 orobio je trgovinu Gavranović u Aleji Javora u Dubravi. Nožem je zaprijetio 32-godišnjoj djelatnici nakon čega je pobjegao s oko 3000 kuna, a ukrao je i mobitel. 

Dan kasnije, u 12.50, nepoznata žena upala je u Auro Domus u Ulici Pavla Šubića. Nije bila naoružana no verbalno je zaprijetila 27-godišnjoj djelatnici, koja joj je predala oko 8000 kuna, nakon čega je razbojnica pobjegla. 

Razbojnik koji je u nedjelju u 20.35 orobio Market plus u Ulici Drage Gervaisa bio je naoružan nožem. Njime je zaprijetio 28-godišnjoj djelatnici prije no što je pobjegao s oko 3000 kuna. Za troje razbojnika se traga.

>> Od četiri lanjske pljačke banaka, njegove su tri

>> Lopovi ukrali 3 milijuna kn, štetu plaćaju zaštitari

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije