Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?

Tijekom proteklih tjedan dana nestalo šest osoba

nestali
Foto: nestali.hr
1/5
19.09.2014.
u 10:15

Ako ste vidjeli neku od osoba, možete posjetiti njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazvati broj 192 ili se javiti u najbližu policijsku postaju

U proteklih tjedan dana nestalo je šest osoba među kojima je i četvero maloljetnika, izvijestile su NENO Novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba. 

Kristijan Janković (16) nestao je u Osijeku u utorak 16. rujna kada se udaljio s adrese Vinkovačka cesta u nepoznato. Ima crnu kosu, crne oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe, a na desnoj strani trbuha ima ožiljak od operacije. U trenutku odlaska bio je odjeven u sako, traperice i tenisice.

Renata Margeta (14) također je nestala u utorak 16. 9. Oko 16 sati udaljila se iz  osnovne škole u Zagrebu u Mlinarskoj ulici u nepoznato. Visoka je 155 centimetara, ima valovitu kestenjastu kosu i izbrijan dio glave iznad lijevog uha, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe, a na desnoj strani vrata ima madež.  U trenutku odlaska bila je odjevena u traper jaknu, smeđu košulju s okomitim prugama, smeđe hlače i visoke crne tenisice, dok je oko vrata nosila srebrni lančić s malim zelenim srcem.

Elvis Mišković (40) nestao je u srijedu 17. rujna kada se s adrese u Rijeci udaljio u nepoznato. Ima gustu kestenjastu kosu, velike oči, ovalno lice te je slabije tjelesne građe, a u trenutku odlaska bio je odjeven u sivu majicu kratkih rukava, crne hlače, crne čarape i crne japanke.

U Slavonskom brodu u utorak 16. rujna nestala su braća Tony(15) i Mile Radosavljević (16). Oni su se oko 15 sati udaljili s adrese u ulici Bartola Kašića u nepoznato. U 21.30 sati istog dana Tony se telefonskim putem javio ocu s nepoznatog broja te im se od tada gubi svaki trag. 

Tony Radosavljević (15) visok je 175 centimetara, ima gustu kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe, a Mile Radosavljević (16) visok je 180 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što su bili odjeveni u trenutku odlaska. 

Đuro Šapina (18) nestao je u Zagrebu u ponedjeljak 15. rujna kada se udaljio s adrese Sv. Mateja u nepoznato. Visok je oko 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.  U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnu majicu.

Ako ste vidjeli neku od osoba, možete posjetiti njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazvati broj 192 ili se javiti u najbližu policijsku postaju.

>> Tijekom proteklih sedam dana nestalo devet osoba

Komentara 2

Avatar stac
stac
10:56 19.09.2014.

Pa kak vise da znamo jesu nestali il nadeni.vi sam stavljate o nestalima a kad se pronadu nista....? jbg?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije