Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI IH VIDJELI?

Tijekom proteklih sedam dana nestalo devet osoba

nestali
Foto: NENO
1/8
29.08.2014.
u 11:00

Od devet nestalih, šestero je maloljetnika

Tijekom proteklih sedam dana nestalo je devet osoba, među njima šestero maloljetnika.

Ako ste vidjeli nestalu osobu, možete posjetiti njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazvati broj 192 ili se javiti u najbližu policijsku postaju.

Od 11 osoba koje su nestale tijekom prethodnog sedmodnevnog razdoblja, pronađeno ih je desetero, a još uvijek se traga za Samirom Amić.

Ove su osobe nestale tijekom proteklih sedam dana:

Fariq Alokozay (16)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 26. kolovoza 2014.

Opis: Fariq Alokozay (16) ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Ima afganistansko državljanstvo.

Fariq se u utorak, 26. kolovoza, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Antonela Barić (16)

Mjesto i datum nestanka: Karlovac, 25. kolovoza 2014.

Opis: Antonela Barić (16) visoka je 160 centimetara, ima plavu ravnu kosu, plave oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Napominjemo da je fotografija snimljena 2006. godine.

Antonela se u ponedjeljak, 25. kolovoza, udaljila s adrese u Karlovcu, Banija, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Marija Magdalena Mijolović (17)

Mjesto i datum nestanka: Karlovac, 22. kolovoza 2014.

Marija Magdalena se u petak, 22. kolovoza, udaljila s adrese u Karlovcu, Banija, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.   

Zdravka Miladinović (15)

Mjesto i datum nestanka: Karlovac, 22. kolovoza 2014.

Opis: Zdravka Miladinović (15) visoka je 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Ima piercing u nosu.

Zdravka se u petak, 22. kolovoza, udaljila s adrese u Karlovcu, Banija, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Kristina Skorupski (17)

Mjesto i datum nestanka: Slavonski Brod, 24. kolovoza 2014.

Opis: Kristina (17) visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Kristina se u nedjelju, 24. kolovoza, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, Moslavačka, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Stefan Umičević (20)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 26. kolovoza 2014.

Opis: Stefan Umičević (20) visok je 175 centimetra, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Stefan se u utorak, 26. kolovoza, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Dragana Slanček (17)

Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 25. kolovoza 2014.

Opis: Dragana Slanček (17) visoka je 154 centimetra, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ima tetovažu slova na lijevoj nozi.

Dragana se u ponedjeljak, 25. kolovoza, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Nevenka Vuković (52)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 27. kolovoza 2014.

Opis: Nevenka Vuković (52) visoka je 160 centimetara, ima sijedu kosu i slabije je tjelesne građe.

Nevenka se u srijedu, 27. kolovoza, udaljila s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Tihomir Podkulabović (49)

Mjesto i datum nestanka: Rajić, 26. kolovoza 2014.

Opis: Tihomir Podkulabović (49) visok je 175 centimetara, ima prosijedu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe. Nema gornje zube.

Tihomir se u utorak, 26. kolovoza, udaljio s adrese u Rajićima, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u gornji dio sive trenirke, donji dio plave trenirke te obuven u stare radne cipele.

>> Pronađen Vitomir Kapraljević koji je jutros nestao u Zagrebu

>> Ispovijest žene koja je pokrenula Hrvatsku u potrazi za suprugom

Komentara 4

RT
Rollo.Tomasi
14:57 29.08.2014.

mile the king Daj se prestani više sramotiti.

MT
mile the king
14:18 29.08.2014.

zna policija odlicno gde su deca, unosniji posao od droge, i angeli i maajjmunu i putinu zatreba novi deo... kosovari i turci cariju tim trzistem.

MT
mile the king
13:28 29.08.2014.

albanija, kosovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije