Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Rajeva Sela

Tijekom kontrole prometa u vozilu pronašli marihuanu, preciznu vagu...

marihuana
Foto: Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
06.10.2015.
u 13:49

Iz policije navode kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja kako je 20-godišnjak iz Rajeva Sela drogu kupio od 28-godišnjaka iz Rajeva Sela, a koji je također uhićen

Prilikom redovite kontrole prometa policijska ophodnja je u nedjelju, u večernjim satima, kod Rajeva Sela u županjskoj Posavini u vozilu njemačkih registracijskih pločica pronašla 28 tableta Helex kao i odbačene PVC vrećice u kojima se nalazilo 12 paketića sa 13,21 grama marihuane te vaga za precizno mjerenje.

Sve to pronađeno je u vozilu u kojem su se nalazile tri osobe i to vozač (23) iz Rajeva Sela te putnici 20 – godišnjak iz Rajeva Sela i 26-godišnjak iz Rijeke. Iz policije navode kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja kako je 20-godišnjak iz Rajeva Sela drogu kupio od 28-godišnjaka iz Rajeva Sela, a koji je također uhićen.

Njih dvojica su uz kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, dok su vozač i 26-godišnjak nakon kriminalističkog istraživanja pušteni na slobodu.

>> Policija oduzela 13 stabljika marihuane visine do 3 metra

>> Pretragom kuće pronađena marihuana i arsenal oružja

Komentara 2

OK
okus
16:37 06.10.2015.

Super. Proizvedite ulje i podijelite i to BESPLATNO bolesnima.

DH
dalibor.hren
12:33 08.10.2015.

Možda je za vlastite potrebe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije