Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROPISNO SKRETANJE

Prometna nesreća u Tratinskoj ulici: vatrogasci izvlačili zaglavljene putnike

Nesreća
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/11
24.02.2017.
u 15:00

Uzrok nesreće zasad je nepoznat

U Tratinskoj ulici u Zagrebu, iza 12 sati, došlo je do prometne nesreće zbog koje je promet bio obustavljen u oba smjera. Na mjesto je ubrzo stigla hitna pomoć i vatrogasci. 

U nesreći je sudjelovali osobno vozilo i taxi Cammeo koji se prevrnuo, a prema izjavama svjedokinje, zaglavljene su putnike vatrogasci izvukli iz taksija.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo radi nepropisnog skretanja drugog vozila i oduzimanja prednosti vozilu Cammea dok se kretalo u traci za taxi vozila, stoji u službenom priopćenju grupe Cammeo.

Odmah po dolasku hitnih službi pregledani su svi sudionici nesreće. Nasreću, niti osobe iz vozila Cammea niti vozač drugog vozila, koji je nesreću prouzročio, nisu ozbiljnije ozlijeđeni.

>> Požar u kojem je teško opečena starica namjerno izazvala dvojica mladića

>> Ovo su nove meke za registraciju automobila

Ključne riječi

Komentara 8

LI
liskovaca
13:31 24.02.2017.

ovi cammeovci voze kao divljaci! Ništa čudno!

TA
taxiico
14:54 24.02.2017.

od kada rade već su imali 100 ovakvih i troje mrtvih a u čemu to voze "građane i građanke grada zagreba"? prije camea ste se vozili u mercedesu za 6 kuna a sad u dacii za isto 6 kuna kilometar. i još im je zagreb oprostio sva dugovanja isto i država za vrijeme linica oko 30 mil.kuna

MO
motherofthree
13:35 24.02.2017.

A vidi Pernarara na fotki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije