Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teretnjak naletio na osobno vozilo

Teška nesreća na A3, poginule dvije osobe

prometna nesreća
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/8
08.02.2016.
u 07:11

Policija je na terenu i obavlja očevid.

Jutros oko 5.30 h dogodila se teška prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac, na 67. km (oko drugog kilometra prije čvora Ivanić Grad) u smjeru Zagreba. 

U sudaru teretnog i osobnog vozila poginule su dvije osobe.

Prema prvim neslužbenim informacijama iz policije, najvjerojatnije je do nesreće došlo zbog naleta teretnog vozila na osobni automobil, no više detalja znat će se nakon očevida koji je u tijeku. 

Zbog prometne nesreće i dva prepriječena teretna vozila na 258. kilometru autoceste A1 obustavljen je promet između čvorova Zadar 1 i Zadar 2, u smjeru Splita. Vozila se isključuju na čvoru Zadar I i voze obilazno državnom cestom DC56: Islam Latinski – Islam Grčki – Donji Kašić – Donje Biljane – Zemunik Gornji – čvor Zadar 2, izvijestio je jutros HAK. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

SC
schwertransport
07:47 08.02.2016.

Neoprez vozaca kamiona cesto uzrokuje slicne nezgode. Dok za vrijeme voznje cacka po kabini, kamion sam ode malo desno. Ako je ktomu kamion ispred njega zatvara mu pogled i kad naleti na vozilo koje je zaustavljeno na zaustavnoj traki, nazalost sudar je neizbjezan.

ST
Stea
14:03 08.02.2016.

Prije komentiranja molim pozorno pogledajte fotografije! Primjecujete li divlju životinju na autocesti? Bi li možda ona mogla biti uzrok ovome? Nažalost prolazili smo pored mjesta nesrece i naravno prvo sto smo zamijetili bila je ta nesretna životinja, ali o njoj naravno ni "a". Svako toliko životinja izleti na autocestu i sve sto HAK poduzme je to da napiše "Oprez! Životinje!" samo da bi u ovakvim slucajevima mogli reci da su poduzeli sve sto je u njihovoj moci i da naravno nisu odgovorni za ovakve incidente i u tom trenu svu odgovornost prebacuju na vozace. Koliko još ljudi i životinja mora izgubiti živote na autocesti prije no što se netko sjeti napraviti prijelaze za životinje?! Koliko? Plaćamo tu autocestu ko suho zlato i još se vozimo s glavom u torbi jer netko cuva taj novac u jastuku kako bi mu bio meksi. Bravo! Bravo i za lopovske institucije koje zabranjuju novinarima objavljivanje istine kako bi zaštitili svoje dlakave guzice. Sramite se!

FA
Fake
10:21 08.02.2016.

Pokoj im duši,žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije