Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAGANJ

Teška nesreća kod Vrbovca: U sudaru kamiona i autobusa jedna osoba poginula, nekoliko putnika ozlijeđeno

nesreća, autobus, haganj
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
05.12.2016.
u 18:19

Za promet je zatvorena cesta Haganj – Bjelovar.

Komentara 7

HR
hr76
19:21 05.12.2016.

Poginuloj osobi pokoj vječni, i bez ulaska u to tko je kriv, moram još jednom istaknuti da kamioni tom cestom uredno voze stotku i više, i stvarno svatko tko tu i na DC-2 sjedne u auto drži glavu u torbi. Trebalo bi staviti blokadu kamionima na 80, ovo kako trenutno voze neadekvatnom cestom je strašno.

DA
dadalina
13:09 06.12.2016.

Istina ..na toj dionici je promet opasan po zivot....cesto tu vozim i suocavam se sa toliko krsenja prometnih pravila....brzina...neadekvatan razmak...nedopusteno preticanje...malo tko ne mobitelira k tome jos cigareta u ruci....ceste su preuske i pune krivina za takav promet

MA
maximinimax
06:15 06.12.2016.

Pa jeli brzina uzrok nesreće ili što drugo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije