Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na autocesti A3

Tešku nesreću kod Kutine skrivio vozač koji je vozio u suprotnom smjeru, poginuo i on i muškarci iz drugog vozila

Nesreća kod Kutine
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
29.05.2016.
u 13:25

Kako doznajemo, 44-godišnji vozač se ispravno uključio na autocestu prema Slavonskom Brodu na naplatnim kućicama Zagreb Istok, te se, prema svemu sudeći, u jednom trenutku, nakon Kutine, okrenuo u suprotni smjer.

Prometnu nesreću u kojoj su jutros poginula trojica muškaraca izazvao je 44-godišnji hrvatski državljanin, koji se osobnim vozilom kretao u suprotnom smjeru autoceste Zagreb- Lipovac. On se, upravljajući Toyotom njemačkih registracija, direktno sudario s BMW-om zagrebačkih registracija, u kojem su se nalazili muškarci stari 31 i 35 godina. Sva trojica su od siline sudara poginuli, a na njih je zatim naletio treći automobil, slovenskih registarskih oznaka, čiji je vozač srećom prošao bez ozljeda.

Nesreća se dogodila oko 5.50 sati kod Kutine, na 110. kilometru autoceste A3 Zagreb-Lipovac, u smjeru Slavonskog Broda.

Kako doznajemo, 44-godišnji vozač se ispravno uključio na autocestu prema Slavonskom Brodu na naplatnim kućicama Zagreb Istok, te se, prema svemu sudeći, u jednom trenutku, nakon Kutine, okrenuo u suprotni smjer.

Očevid je provela zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Sisku Marijana Matijević Pišonić, uz pomoć djelatnika Policijske uprave Sisačko-moslavačke i Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.

Tijela poginulih iz jednog automobila, koji je završio na travnatoj površini uz autocestu, morali su vaditi vatrogasci. Neslužbeno doznajemo da su dvije mlađe osobe iz Zagreba, a krenuli su na streetrace u Osijek. 44-godišnjak, koji je prouzročio nesreću, je s područja Brodsko posavske županije.

>> Policija traži očevice nesreće u kojoj je ozlijeđen Nenad Stazić

Komentara 67

Avatar 2016fcbayern
2016fcbayern
08:58 29.05.2016.

Disciplina na nasim cestama je NULA! Neznam sto nasa policija radi, znam samo da se pravila ne postivaju cak ni 30%. Zao mi je onih koji neduzni stradaju...

SU
suncesmokvemaslina
08:58 29.05.2016.

Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:23 29.05.2016.

Nedaj Bože nikome ovakvu smrt...Sad jesi sad nisi, takav je život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije