Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Dvoje poginulo, dvoje ozlijeđeno: Od siline udarca BMW se prepolovio

prometna nesreća Mraclin
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
12.05.2014.
u 23:01

Prema prvim neslužbenim informacijama do nesreće je došlo nakon što je vozač BMW-a velikom brzinom prešao u suprotni trak i naletio na Opel Corsu

Dvije osobe (57, 51) poginule su u sudaru BMW-a i Opel Corse koji se u danas u 18.20 sati dogodio na cesti između Mraclina i Velike Gorice. Vozač BMW-a zagrebačkih registracija i njegov suvozač kretali su se u smjeru Siska kada su blizu skretanja za Mraclin naletjeli na Opel Corsu zagrebačkih registracija koja se kretala prema Velikoj Gorici te su na mjestu preminuli.

Od siline udarca, BMW se prepolovio, a dijelovi automobila završili su u jarku pored ceste. Vozač i suvozač koji su se nalazili u Opelu su ozlijeđeni te su vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu, ali su izvan životne opasnosti.

Iako rezultati očevida nisu bili poznati do kraja pisanja teksta, prema prvim neslužbenim informacijama do nesreće je došlo nakon što je vozač BMW-a velikom brzinom prešao u suprotni trak i naletio na Opel Corsu. Na istoj cesti, u razmaku od samo nekoliko kilometara i u manje od 24 sata preminule su tri osobe. U nedjelju oko 21 sat između Vukovine i Velike Gorice je poginuo motociklist nakon što je zbog nedržanja razmaka i prebrze vožnje udario u automobil ispred sebe.

>>Motociklist (31) iz Zagreba poginuo na Platku

>>Ovdje pripazite: Najopasnije ceste u Hrvatskoj

Komentara 11

JS
JUREK SKAJNICKIN
08:51 13.05.2014.

Prometni znakovi u hrvatskoj su samo za nakit, kao i sve drugo. Nitko ih se ne pridrzava. Jure ljudi bez razmisljanja duplo od dozvoljene brzine pa nije ni cudo da nastradaju.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:22 13.05.2014.

Pa sad da čujem da Opel ne valja, ovi iz BMW-a na groblju a Opelovci u bolnici.

DU
Deleted user
08:03 13.05.2014.

Pooštriti kriterije za prekršaje na cesti... Za prebrzu vožnju oduzme se vozačka na duže vrijeme... Pa opet na obavezno savjetovanje... Hrvati se premalo seksaju, adrenalin traže u autu... Stvarno mnogi voze nepažljivo u Hrvatskoj, pogotovo manje ceste... U krivinama sa slabim autima sa duplo dozvoljenim brzinom, čak se dobro vidi kako ga centrifugalna snaga nosi...mali trzaj i to je to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije