Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno!

Svjetlo na mobitelu izazvalo požar blizu Lepoglave!

mobitel
Foto: Shutterstock
1/2
18.01.2017.
u 11:05

Požar se proširio na cijelo vozilo čija je unutrašnjost u potpunosti izgorjela

U Očuri u Varažinskoj županiji jučer jeok 13.15 sati na parkiralištu obiteljske kuće izbio požar na osobnom vozilu u vlasništvu 30-godišnjaka.

Benzin koji je prevozio u prtljažnom prostoru se izlio, a prilikom čišćenja izbio je požar koji je izbio, kako je danas izvijestila policija, aktiviranjem svjetla na mobitelu!

Požar se proširio na cijelo vozilo čija je unutrašnjost u potpunosti izgorjela. Na vozilu se materijalna šteta procjenjuje na više desetaka tisuća kuna.

Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lepoglava, a ozlijeđenih nije bilo.

Komentara 4

DU
Deleted user
12:16 18.01.2017.

"Svjetlo na mobitelu" izazvalo požar? To je "rekla" policija? Ahahaha...

MI
miso
11:21 18.01.2017.

Hajmo, detalje. Kolika je energija potrebna za izazvati požar? Može li to učiniti svjetlo na mobitelu? ... Magle je i previše - ne maglite dodatno.

DU
Deleted user
11:06 19.01.2017.

u tim zimskim danima nezdravo je konzumirat previse alkohola,dolazi do suzavanja zila ,eto i do pozara,kod nekih izaziva agresiju a pritom su i naoruzani sto znaci da su i susjedi ugrozeni,pa bi bilo neophodni vrsiti jace kontrole kako mi koji nismo konzumenti nebi bili ugrozeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije