Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji iz pakla

Svjedokinja: Tukla ju je, čupala za kosu i vikala: 'Slomit ću ti sve kosti, zapalit ćemo te!'

 Ivanka i Zdravko Tisanić
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/3
28.01.2015.
u 14:14

Zdravko i Ivanka Tisanić optuženi da su pokušali zapaliti vlastitu kćer

– Moglo je biti oko 23 sata, kada sam čula buku i galamu te svađu koja je bila vrlo glasna. Netko je vikao: „Marijo otvori!“ Čula sam da je netko otključao vrata, a nakon toga se i dalje čula buka i galama, no ja nisam razaznavala glasove. U jednom trenutku netko je počeo lupati i na moja vrata, a čula sam ženski glas kako zapomaže: „Pomozite, pomozite! Otvorite!“ Otključala sam vrata i u tom je trenutku Marija Tisanić pala na pod. Odmah iza nje bili su njezini roditelji Ivanka i Zdravko Tisanić. Ivanka ju je udarala i čupala joj je kosu vičući joj: „Slomit ću ti sve kosti, sve ću potrgati, zapalit ćemo te! Istodobno je Zdravko Tisanić držao otvoreni kanistar od pet litara u nagnutom položaju iznad Marije te joj je govorio: „Zapalit ćemo te!“ – kazala je svjedokinja MHC na zagrebačkom Županijskom sudu u nastavku suđenja Ivanki i Zdravku Tisanić, optuženima za teški pokušaj ubojstva vlastite kćeri.

Prema optužnici, to dvoje te je noći došlo do kuće u kojoj je njihova kćer živjela kao podstanarka, sačekali su je da se vrati s posla, nakon čega su je napali te polili benzinom, namjeravajući je zapaliti. Svjedočeći o stravi koja joj se u noći na 7. siječnja 2014. događala u kući, svjedokinja je kazala kako je pokušala smiriti situaciju i razdvojiti Mariju i njezine roditelje, a Tisanići su joj govorili da neće zapaliti nju nego svoju kćer!

– Vikala sam na njih da nemaju pravo ući u moju kuću, da ću zvati policiju. Uzela sam telefon, no Ivanka Tisanić mi ga je uzela, a Zdravko Tisanić izašao je iz kuće. Marija je pobjegla u drugu sobu, a Ivanka Tisanić  pokušala je otvoriti vrata sobe vičući joj: „Zdrobit ćemo te, zapalit ćemo te!“ – kazala je svjedokinja. Obrana je prigovorila istinitosti njezina iskaza, a sudsko vijeće pod presjedanjem suca Ivana Turudića, produljilo je istražni zatvor Z. Tisaniću te je odbilo prijedlog za ukidanjem istražnog zatvora I. Tisanić.

>> Zbog posebne brutalnosti pritvoreni roditelji koji su pokušali zapaliti kćer

 

Komentara 3

BA
balic
15:07 28.01.2015.

Uzas..kakvo ukidanje istraznog zatvora to treba do procesa odlezat a nakon presude dozivtno,oboje..Kakvi roditelji sacuvaj nas zla, takve ni najvecem neprijatlju pozelio ne bi..

Avatar MissDaisy
MissDaisy
15:25 28.01.2015.

Za vozačku moraš na psihotest, a roditelj može biti svatko...

ZA
zahira45
15:37 28.01.2015.

Monstrumi ! Njih treba zapaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije