Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crkva u Zvonimirovoj

Svećenik uhvatio 76-godišnjeg kradljivca milodara

svećenik
Marijan Sušenj/Pixsell
14.09.2014.
u 12:10

Zasad se ne zna se na koji je način 76-godišnjak koji je policiji navodno od ranije poznat po imovinskim (ne)djelima provalio u crkvu u Zvonimirovoj ulici.

Svećenik (42) u crkvi Majke Božje Lurdske na zagrebačkom Medveščaku ostao je nemalo iznenađen kad je jučer oko 10 sati ugledao 76-godišnjaka kako krade po crkvi.

Najvjerojatnije je pokušao ukrasti milodar, a svećenik koji je odmah upomoć pozvao policiju, kradljivca je uspio zadržati do njihova dolaska. Zasad se ne zna se na koji je način 76-godišnjak, koji je policiji navodno od ranije poznat po imovinskim (ne)djelima, provalio u crkvu u Zvonimirovoj ulici.

Doveden je na krim istraživanje u policiju, nakon čega će se znati detalji kaznenog djela.

>>Iz obiteljske kuće ukrao kuhinjsku garnituru, stol i stolice

>>Uz pomoć kamera konačno doskočili drskim kradljivcima

Komentara 10

DU
dugonoga
12:55 14.09.2014.

nadam se da je cifra manja od 2000 kN pa da mu policija ne može nista.ali kakva je ovo država nebi se začudila da ga zatvore zbog par kuna.kao sto nisu nista mogli ni onom koji je gorivo točio besplatno mjesecima.svećenik je trebao pitati da li je deda možda gladan kad to radi. ali ne. odmah policiju zove.kako mu je to uopće palo napamet. ne opravdavamo cin krade ali možda je covijek stvarno gladan.

HL
hlibit
15:55 14.09.2014.

...namesto da ga ponudi kruhom,ovaj pozove policiju...svaka cast svecenik

BA
bajo2
22:32 15.09.2014.

sram ga bilo(mislim na vlasnika milodara)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije