Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Svađu s mužem okončala kuhinjskim nožem

Kuhinjski nož
Foto: ilustracija
18.04.2014.
u 16:42

Marinić je te večeri helikopterom dovezen s Lošinja u KBC Rijeka na Sušaku gdje mu je pružena pomoć

Protiv Zagrepčanke Marte Muheljić (29) Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci podiglo je optužnicu zbog pokušaja ubojstva izvanbračnog supruga Davora Marinića (33)  u rujnu lani u Malom Lošinju gdje su supružnici sa dvomjesečnom bebom bili na odmoru. Tužitelji M.Muheljić terete da je kobne večeri nakon kraće prepirke nasrnula kuhinjskim nožem na supruga i zadala mu dvije ubodne rane u prsište i lijevo rame nanijevši mu teške ozljede opasne po život.

Marinić je te večeri helikopterom dovezen s Lošinja u KBC Rijeka na Sušaku gdje mu je pružena pomoć, a optužena je policiji najprije ispričala da su ranjenog supruga ona i prijateljica pronašle nedaleko kuće, na šetnici između Malog i Velog Lošinja, i da im je prije nego je izgubio svijest rekao da su ga ranila dvojica Slovenaca. Policiji je njena priča bila sumnjiva i u nastavku istraživanja otkrili su da nikakvi napadači nisu postojali i da je žena  svađu okončala nasrtajem nožem na muža.   

M. Muheljić je bila kratko u pritvoru, nakon što je u državnom odvjetništvu iznijela svoju obranu tužitelj je ocijenio da ne postoje razlozi da bi se protiv nje odredio istražni zatvor pa je puštena na slobodu.

>> Djevojku oteo, natjerao je da se skine do gola, prijetio joj nožem i silovao je

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije