Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

Svađu odlučio riješiti pucajući iz strojnice

bol na braču
Ivo Čagalj/PIXSELL
26.04.2015.
u 19:37

Nemili događaj zbio se u subotu u Bolu na otoku Braču

        – Sad ste mrtvi obojica! – povikao je vidno frustrirani 33-godišnjak iz Bola na Braču prije nego što je podigao strojnicu i s ulice zapucao prema dvojici prestravljenih muškaraca s kojima se petnaestak minuta prije toga porječkao.

Sve je počelo u subotu oko 1 sat dok je 33-godišnjak prolazio ulicom pored kuće u kojoj su 48-godišnjak i njegov 32-godišnji prijatelj pili na balkonu. Nešto im je dobacio, oni su mu uzvratili, svađa je potrajala nekoliko minuta, nakon čega im je 33-godišnjak zaprijetio da će ih ubiti te je otišao kući.

Ubrzo se vratio s automatskom puškom iz koje je ispalio rafal prema kući, a zatim je napustio mjesto događaja. Policija je brzo reagirala te ga je uhitila ni pola sata poslije. Imao je 1,5 promila alkohola u krvi, a kazneno je prijavljen zbog pokušaja ubojstva i ilegalnog posjedovanja oružja.     

>> Liječnik iz Zagreba pod utjecajem opijata pucao kod Zadra

Komentara 7

MX
Mister X
20:23 26.04.2015.

pijana posla Svađu odlučio riješiti pucajući iz strojnice.. Pametnije realnije ozbiljnije bi bilo . Bolesni balkan - i veeellliiikkiii dio pojedinaca u RH !

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:45 27.04.2015.

Balkanci!

Avatar mrljobrljo
mrljobrljo
21:56 26.04.2015.

Treba legalizirati posjedovanje i nošenje oružja poput USA pa kaj bu bu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije